Mersin Merkez’deki Pazarlar Yeniden Kuruluyor!

Mersin’de Pazarcı Esnafının boykot ederek, tezgah açmadığı Merkez’deki Pazar yerlerinin, yeniden açılması için ortak geçici karara varıldı.
Konuya ilişkin Mersin Pazarcılar Odası Başkanı Abdulhalim Batur, “Mersin Büyükşehir Belediye Başkan temsilcisi Sayın Bedrettin Gündeş Mersin Odalar Birliği Başkanı Sayın Talat Dinçer Mersin Pazarcılar Odası Yönetim Kurulu, 7 Eylül Cumartesi günü Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği binasında yapmış olduğumuz toplantısı sonucu mersin halimizin sorunu Önümüzdeki perşembe gününe kadar kesin çözüm odaklı bir sonuç verileceğini sözünü aldık. Tüm esnaflarımıza ve mersin halkına hayırlı uğurlu olsun Yarından (Pazar gününden) itibaren pazarlarımızı açıyoruz şimdiden hayırlı işler bereketli bol kazançlar diliyorum Saygılarımla…” ifadelerini paylaştı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu