Pazarcılar Odası, Fahiş Fiyatlara Karşı Denetimini Sürdürüyor

Mersin Pazarcılar Odası Pazar ürünlerini kontrollü bir şekilde denetlediklerini ve fahiş fiyatlara karşı olduklarını söyledi. Batur, “Pazarlarda yapılacak olan fahiş fiyatlarda gerek odamız gerek ticaret il müdürlüğü ve zabıta birimi tarafından pazar yerlerinin fiyat etiketleri kontrol ediliyor” dedi.

Pazarcılar Odası, Fahiş Fiyatlara Karşı Denetimini Sürdürüyor

Mersin Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdulhalim Batur Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin pazar ürünlerini etkileyip etkilemeyeceği sorularına cevap verdi.

Batur “Mersin’imize gelen depremzedelerimize hizmet açısından pazar yerlerimizde kesinlikle fahiş fiyata mal satmamak depremzede ve Mersin halkına en ucuz, en kaliteli, en taze, en uygun fiyata ürünleri aktarmak adına canla başla çalışan bir pazarcı kitlesiyiz” dedi.

Mersin merkezde dört ilçede bin beş yüz esnafla Mersin halkına hizmet etmekteyiz diye konuşan Batur, “Öncelikle ülkemizin 11 ilinde yaşanan deprem afetinde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum.

Mersin olarak deprem bölgesine yakın olan büyükşehir olmamızdan ibare buraya akın eden depremzedelerimiz mevcut. Yaklaşık yasal kayıtlara göre altı yüz yedi yüz bin depremzedenin Mersin’e ikamet ettiğini görüyoruz” diye vurguladı.

Batur, “Pazarcılar Esnaf Odası olarak biz de çam sakızı çoban armağanı deprem bölgesine esnaflarımızın sunduğu katkıları götürüp depremzede arkadaşlarımızla dağıtımını yapmış bulunmaktayız” dedi.

Batur: Fiyat Etiketleri Düzenli Olarak Kontrol Ediliyor

Fahiş fiyatlar konusunda hassas olduklarını ve bu konuda çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini söyleyen Batur, “Depremden zarar görmüş Mersin’imize gelen depremzedelerimize hizmet açısından pazar yerlerimizde kesinlikle fahiş fiyata mal satmamak depremzede ve Mersin halkına en ucuz, en kaliteli, en taze, en uygun fiyata ürünleri aktarmak adına canla başla çalışan bir pazarcı kitlesiyiz” diye vurguladı.

Fiyat etiketleri düzenli olarak kontrol ediliyor diyen Batur, “Mersin’de yapılacak olan artışlarda, fahiş fiyatlarda gerek odamız gerek ticaret il müdürlüğü ve zabıta birimi tarafından pazar yerlerinin fiyat etiketleri kontrol ediliyor.

Bu konuda Mersin halkı ve depremzede vatandaşlarımız bilsin ki pazarcı esnaf odası olarak kendilerini en iyi hizmeti, en kaliteli ürünleri, en uygun fiyata her bütçeye göre hizmetin olduğunu bundan da hiçbir şüphelerinin olmadığını düşünmelerini istiyoruz” dedi.

“8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü Kutluyorum”

Konuşmasının sonunda ise 8 Mart Dünya Kadınlar Günün ne kadar önemli ve kıymetli bir olduğunu dile getiren Batur, “Kadın ve şiddetin aynı cümle içerisinde geçmediği, her zaman baş tacı oldukları bir dünya dileğiyle; bizleri dünyaya getiren, eğiten, yetiştiren, hayatımızın en değerli varlığı olan tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu